Συγκινεί εννιάχρονο αγόρι που συγκεντρώνει χρήματα για νοσοκομείο Παίδων στο Μπρίστολ – Έκανε 12ωρη πορεία

Συγκινεί εννιάχρονο αγόρι που συγκεντρώνει χρήματα για νοσοκομείο Παίδων στο Μπρίστολ – Έκανε 12ωρη πορεία

Ένα εννιάχρονο αγόρι ολοκλήρωσε μια δωδεκάωρη πορεία γύρω από το κέντρο του Λονδίνου για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα νοσοκομείο Παίδων.

Ο Μπάρνεϊ Τόμας, από το Μπρίστολ, ήταν μαζί με τον πατέρα του και τον νονό του, καθώς περπατούσαν στο κέντρο του Λονδίνου από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Μπάρνεϊ είπε ότι το πιο δύσκολο μέρος της πρόκλησης ήταν να κουραστούν από το περπάτημα τα πόδια του αλλά πρόσθεσε ότι ένιωθε «χαρά» που μπόρεσε να συγκεντρώσει χρήματα για το Bristol Royal Hospital for Children, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.700 λίρες μέχρι στιγμής.

Η πορεία ήταν το τέταρτο εγχείρημά τους για συγκέντρωση κεφαλαίων για το νοσοκομείο και τις συνδεδεμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις, αφού ο Μπάρνεϊ γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά του.

Πηγή: ΕΡΤ/Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE