Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι επέλεξαν για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο σύζυγος της Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου. Το ζευγάρι περνάει παραμυθένιες στιγμές στη στολισμένη πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Η ηθοποιός μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και την είδαμε μεταξύ άλλων να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγο της και να μας εύχεται: "Merry Christmas everyone! Υγεία τζαι χαρά τζι αγάπη πολλή".

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifnewescy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE