ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νύχτα… παρατράγουδων στη Λεμεσό: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ανήλικους μετά το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ - Συνελήφθη οπαδός που πετούσε αντικείμενα

Νύχτα… παρατράγουδων στη Λεμεσό: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ανήλικους μετά το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ - Συνελήφθη οπαδός που πετούσε αντικείμενα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε Λευκωσία και Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Ταυτόχρονα σε περιστατικό, που καταγγέλθηκε μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, στη Λεμεσό, τραυματίστηκε ένα πρόσωπο.

Μετά τη λήξη του αγώνα στη Λεμεσό, μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του ΑΠΟΕΛ, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το στάδιο, μερίδα οπαδών της μίας ομάδας φέρεται να επιτέθηκε προς τους οπαδούς της άλλης ομάδας, ρίχνοντας αντικείμενα εναντίον τους.

Για την αποκατάσταση της τάξης, επενέβησαν άμεσα μέλη της ΜΜΑΔ, με αποτέλεσμα οι επιτιθέμενοι, να απομακρυνθούν. Κατά την επέμβαση των αστυνομικών, ανακόπηκε και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της χρήσης αντικειμένου, που δυνατό να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό όπλο και της απόκρυψης προσώπου με κουκούλα.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Γύρω στις 10μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, μεταφέρθηκε τραυματισμένος, σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην κλινική, όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά την αποχώρησή του από το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, μαζί με 17χρονο φίλο του, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα εφτά κουκουλοφόρων, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της αντίπαλης ομάδας. Οι επιτιθέμενοι φέρονται να κτύπησαν τους δύο νεαρούς, με γροθιές, κλοτσιές και ρόπαλο.

Από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και τον αυχένα και κρατήθηκε για νοσηλεία στην κλινική, για προληπτικούς λόγους. Ο 17χρονος δεν τραυματίστηκε.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Στη Λευκωσία, κατά την έναρξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ, εντοπίστηκαν σε κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ, δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες, να ρίχνουν κροτίδες. Οι δύο κλήθηκαν στο γραφείο της Αστυνομίας, στο στάδιο, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο 19χρονους. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, άλλες εννέα κροτίδες.

Οι δύο 19χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου,

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top