LIKE ONLINE

Πριγκίπισσα Charlotte: Η όμορφη σχέση που έχει με την ξαδέρφη της και το viral video που τις δείχνει να περπατούν μαζί

Πριγκίπισσα Charlotte: Η όμορφη σχέση που έχει με την ξαδέρφη της και το viral video που τις δείχνει να περπατούν μαζί

Ογλυκός δεσμός μεταξύ της πριγκίπισσας Charlotte και της Mia Tindall φάνηκε ξανά φέτος τα Χριστούγεννα. Η βρετανική βασιλική οικογένεια τήρησε την ετήσια παράδοσή της να πηγαίνει στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια να χαιρετά το πλήθος.

 

Η νεότερη γενιά των βασιλικών μελών ήταν ενθουσιασμένη που δέχτηκε μικρά δώρα, όπως λουλούδια, από τους θαυμαστές του, παρόλο που τα χέρια τους γέμισαν γρήγορα με δώρα.

Σε ένα σημείο που κατέγραψε η κάμερα ενός άντρα που βρέθηκε στο σημείο και μοιράστηκε στο TikTok, η 9χρονη Mia παρατήρησε ότι ένα μέλος του πλήθους προσπαθούσε να δώσει λουλούδια στην πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τράβηξε την προσοχή της. Η Charlotte τότε είπε στη Μία: «Πάρτα εσύ», και έτσι η Μία παρέλαβε τα λουλούδια με χαμόγελο και τα έδωσε στην ξαδέρφη της.

Ο στενός δεσμός της Mia με τα ξαδέρφια της ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης βόλτας, καθώς την είδαμε να περπατά χέρι – χέρι με τον μικρό της ξάδερφο, πρίγκιπα Louis και να συνομιλεί με την ξαδέρφη της.


Σε μια άλλη χαριτωμένη στιγμή από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είδαμε την Kate Middleton να πλησιάζει τη μεγαλύτερη κόρη της Zara και του Mike Tindall, ενώ χαιρετούσε το κοινό. Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο X, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε στη νεαρή ανιψιά της ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα που κρατούσε, προκαλώντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του μικρού κοριτσιού.

Photo by Joe Giddens/PA Images via Getty Images

Photo by Stephen Pond/Getty Images

Φαίνεται πως οι οικογενειακές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για τους βασιλείς της Βρετανίας. Το 2021 ο πρίγκιπας William μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες του οικογενειακές παραδόσεις, η οποία είναι να περνά χρόνο με τους συγγενείς του.

 

«Για μένα, γενικά, το να φέρνω την οικογένεια μαζί τα Χριστούγεννα είναι πάντα υπέροχο, επειδή είμαστε αρκετά διασκορπισμένοι και κάνουμε τα δικά μας πράγματα πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Έχουμε πολύ λίγες στιγμές για να βρεθούμε πραγματικά μαζί. Όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα παιδιά της ξαδέλφης μου και να περνούν όλοι μαζί υπέροχα παίζοντας, είναι πολύ ξεχωριστό. Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό».

H Mia Tindall είναι εγγονή της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της βασίλισσας Ελισσάβετ και πρίγκιπα Φιλίπου, και του Mark Phillip. Μητέρα της είναι η Zara Tindall και ο Mike Tindall. Το ζευγάρι διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τα ξαδέρφια του. Μάλιστα, την ίδια ημέρα που οι δύο μικρές ξαδέρφες πήγαν μαζί στην εκκλησία, ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα William, πρίγκιπας George, περπάτησε μαζί με τη θεία και τον θείο του, ο οποίος τον τράβηξε κοντά του και του έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν η μόνη φορά που η στενή σχέση των δύο οικογενειών έγινε φανερή. Το καλοκαίρι του 2022, στους εορτασμούς για τον πλατηνένιο ιωβιλαίο της Βασίλισσας Ελισσάβετ, ο Mike Tindall, θείος των παιδιών έδειξε πως αγαπά τα ανίψια του αποκαλύπτοντας τον λόγο πίσω από τις viral αντιδράσεις του πρίγκιπα Louis.


Ο πρώην αθλητής του ράγκμπι μίλησε σε podcast, λίγες ώρες μετά τους εορτασμούς και δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Louis.

«Είναι δύσκολο για τα παιδιά. Είναι όλα πολύ μικρά και η εκδήλωση διαρκεί πάρα πολλή ώρα. Αλλά όλοι οι γονείς το γνωρίζουν αυτό. Απλώς κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις», είπε και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον πρίγκιπα Louis: «Ήθελε απλώς να περάσει καλά. Και οι κόρες μου είναι πολύ ζωηρές, αλλά προσπαθούμε να μην τα αποκαλύπτουμε όλα. Επιπλέον, υπήρχαν αρκετά γλυκά. Καταλαβαίνετε ότι τα επίπεδα ζάχαρης στον οργανισμό των παιδιών ήταν υψηλά».

ΠΗΓΗ: Marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top