Μαριάντα Πιερίδη: «Το 2023 μου άφησε μικρές πίκρες στην προσωπική μου ζωή»

Μαριάντα Πιερίδη: «Το 2023 μου άφησε μικρές πίκρες στην προσωπική μου ζωή»

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια απάντησε για τα προσωπικά της, αλλά και τα επαγγελματικά της, όσον αφορά την τηλεόραση.

«Το 2024 θέλω να μου φέρει άλλο ένα 2023. Το 2023 μου άφησε μικρές πίκρες στην προσωπική μου ζωή, αλλά προχωράμε μπροστά, χαμογελάμε και συνεχίζουμε. Μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματά μας. Δεν επηρεάζομαι πολύ εύκολα. Γυναίκα είσαι, καταλαβαίνεις!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE