LIFESTYLE

Ετεοκλής Παύλου: Όταν μπήκε η μάνα μου στη ΜΕΘ και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ ήμουν σε κώμα

Ετεοκλής Παύλου: Όταν μπήκε η μάνα μου στη ΜΕΘ και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ ήμουν σε κώμα

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην περίοδο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω του τραυματισμού του.

Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τη στιγμή που μπήκε η μητέρα του στο δωμάτιο για να τον δει.

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τη μάνα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι όταν εγώ ήμουν στην εντατική και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μου, έλεγαν οι γιατροί "μπείτε μέσα, μιλήστε στον Ετεοκλή, ας μην αντιδράει, καταλαβαίνει"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έμπαινε ο αδερφός μου, έμπαιναν οι συγγενείς που είναι πολύ δεμένοι μαζί μου και δεν αντιδρούσα. Μόλις μπήκε η μητέρα μου και με άγγιξε, έκλαιγα, ενώ δεν είχα αισθήσεις. Δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα».

Τέλος, τόνισε: «Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top