ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Σε ποιους δήμους θα στήσει κάλπες - Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους δήμους

ΔΗΣΥ: Σε ποιους δήμους θα στήσει κάλπες - Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους δήμους

Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, το οποίο συνήλθε χθες Πέμπτη 11/1, προχώρησε στην επικύρωση συγκεκριμένων εισηγήσεων του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η πρώτη εισήγηση αφορά στην υποστήριξη ανεξάρτητων υποψηφίων, ενώ η δεύτερη αφορά στις ενδοκομματικές εκλογές μεταξύ των μελών εκεί και όπου δεν θα υπάρξουν συνεργασίες. Όπως πρώτο το ThemaOnline έγραψε, οι ενδοκομματικές εκλογές με το στήσιμο καλπών, θα διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ, τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα βρίσκονται σε διαρκή συνεδρία, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Στη Λεμεσό θα στηθούν κάλπες για την θέση του Αντιδημάρχου, ενώ στον Ύψωνα για τις θέσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχου.

Στην Πάφο επίσης, για τη θέση του περιφερειάρχη, όπου υποψήφιοι είναι οι Κωστάκης Κωνσταντίνου και Μάριος Τσιέλεπος, εκτός και αν υπάρξει κατάληξη πριν από τις 27 του μήνα.

Στη Λάρνακα θα στηθούν κάλπες για τη θέση του περιφερειάρχη, Δημάρχου και Αντιδημάρχου. Δεν αποκλείεται ωστόσο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, να υπάρξει κατάληξη σε ότι αφορά στο όνομα του υποψήφιου Δημάρχου.

Σε ότι αφορά στις συνεργασίες με κόμματα, ο ΔΗΣΥ έχει προχωρήσει σε συνεργασία σε παγκύπρια κλίμακα με τη ΔΗΠΑ και σε μικρότερη με το ΔΗΚΟ με την πιο σημαντική στον μητροπολιτικό Δήμο Λευκωσίας, ενώ με την ΕΔΕΚ έχει προχωρήσει σε συνεργασία σε τρεις Δήμους για τη στήριξη Δημάρχων ή Αντιδημάρχων.

Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους Δήμους

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές μεταξύ όλων των κομμάτων για την εξεύρεση φόρμουλας, έτσι ώστε να υπάρξει συνεργασία σε όλους τους κατεχόμενους Δήμους, με προσωπικότητες κοινής αποδοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top