ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Σε ποιους δήμους θα στήσει κάλπες - Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους δήμους

ΔΗΣΥ: Σε ποιους δήμους θα στήσει κάλπες - Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους δήμους

Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, το οποίο συνήλθε χθες Πέμπτη 11/1, προχώρησε στην επικύρωση συγκεκριμένων εισηγήσεων του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η πρώτη εισήγηση αφορά στην υποστήριξη ανεξάρτητων υποψηφίων, ενώ η δεύτερη αφορά στις ενδοκομματικές εκλογές μεταξύ των μελών εκεί και όπου δεν θα υπάρξουν συνεργασίες. Όπως πρώτο το ThemaOnline έγραψε, οι ενδοκομματικές εκλογές με το στήσιμο καλπών, θα διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ, τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα βρίσκονται σε διαρκή συνεδρία, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Στη Λεμεσό θα στηθούν κάλπες για την θέση του Αντιδημάρχου, ενώ στον Ύψωνα για τις θέσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχου.

Στην Πάφο επίσης, για τη θέση του περιφερειάρχη, όπου υποψήφιοι είναι οι Κωστάκης Κωνσταντίνου και Μάριος Τσιέλεπος, εκτός και αν υπάρξει κατάληξη πριν από τις 27 του μήνα.

Στη Λάρνακα θα στηθούν κάλπες για τη θέση του περιφερειάρχη, Δημάρχου και Αντιδημάρχου. Δεν αποκλείεται ωστόσο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, να υπάρξει κατάληξη σε ότι αφορά στο όνομα του υποψήφιου Δημάρχου.

Σε ότι αφορά στις συνεργασίες με κόμματα, ο ΔΗΣΥ έχει προχωρήσει σε συνεργασία σε παγκύπρια κλίμακα με τη ΔΗΠΑ και σε μικρότερη με το ΔΗΚΟ με την πιο σημαντική στον μητροπολιτικό Δήμο Λευκωσίας, ενώ με την ΕΔΕΚ έχει προχωρήσει σε συνεργασία σε τρεις Δήμους για τη στήριξη Δημάρχων ή Αντιδημάρχων.

Συνεργασία όλων των κομμάτων στους κατεχόμενους Δήμους

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές μεταξύ όλων των κομμάτων για την εξεύρεση φόρμουλας, έτσι ώστε να υπάρξει συνεργασία σε όλους τους κατεχόμενους Δήμους, με προσωπικότητες κοινής αποδοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα το πρώτο πόρισμα του Ιράν για το ελικόπτερο του Ραϊσί - «Δεν βρέθηκαν σφαίρες»

Πολύ ισχυρό ρεύμα αέρα επηρεάζει την Κύπρο μαζί με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Καλά κρατεί η αισχροκέρδεια: Τιμές προϊόντων έχουν αύξηση μέχρι και… 170% - Τι ισχύει με τα καύσιμαΈβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top