Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την πρόσφατη on air διαμάχη με την κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα, και το σκηνικό της τηλεόρασης γενικότερα στις ημέρες μας.

Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά, για τη νεά χρονιά δήλωσε: «Να πάνε όλα καλά - δύσκολο -, να έχουμε καλή τηλεόραση -δύσκολο. Έχει πάρα πολλά προβλήματα τα οποία κατά καιρούς και ο κόσμος και ο ειδικοί και εμείς τα έχουμε επισημάνει και δεν διορθώνονται, έχει κακοτεχνίες πολλές».

Διαβάστε τι είπε για την Κατερίνα Καινούργιου στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE