Λετυμπιώτης: Απαντά στην δήλωση Στιούαρτ για «παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη και από τις δύο πλευρές» - «Σεβόμαστε πλήρως το καθεστώς»

Λετυμπιώτης: Απαντά στην δήλωση Στιούαρτ για «παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη και από τις δύο πλευρές» - «Σεβόμαστε πλήρως το καθεστώς»

Απάντηση στις δηλώσεις του Ειδικού Αντιπρόσωπου του ΓΓ του ΟΗΕ και Επικεφαλή της Ειρηνευτικής Δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Κόλιν Στιούαρτ για «παραβιάσεις στην νεκρή ζώνη και από τις δύο πλευρές» έδωσε σήμερα (18/1) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία έχει μεταφερθεί στον κ. Στιούαρτ προτού μεταβεί στην Νέα Υόρκη, είναι ότι αναμένει να παρουσιάζονται τα πραγματικά γεγονότα με αντικειμενικότητα και σαφήνεια.

«Αυτό που παρατηρούμε σε τελευταίο διάστημα είναι μια εκτεταμένη αμφισβήτηση του καθεστώς της νεκρής ζώνης από το κατοχικό καθεστώς. Εμείς, ως Κυπριακή Δημοκρατία και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρούμε ότι οι όροι εντολής τα ειρηνευτικής δύναμης περί διασφάλισης του καθεστώς τη νεκρής ζώνης είναι κάτι που πρέπει να διασφαλιστεί. Εμείς σεβόμαστε πλήρως το καθεστώς της νεκρής ζώνης αλλά και τους όρους εντολής της ειρηνευτικής δύναμης», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα δήλωσε στο απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE