LIFESTYLE

Εξωπραγματικά ποσοστά τηλεθέασης για την «Famagusta»: «Άγγιξε» τις καρδιές των Κύπριων τηλεθεατών

Εξωπραγματικά ποσοστά τηλεθέασης για την «Famagusta»: «Άγγιξε» τις καρδιές των Κύπριων τηλεθεατών

Στη μικρή οθόνη έφερε η τριάδα των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, μία μεγάλη παραγωγή, εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, την τηλεοπτική σειρά «Famagusta».

Η σειρά που όλοι αναμέναμε λοιπόν, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και του Mega Ελλάδος και σημείωσε εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, η σειρά στην Κύπρο έφτασε μέχρι και το εντυπωσιακό 47,2% σε τέταρτο, στο σύνολο του πληθυσμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν σε όλη την διάρκεια προβολής του το πρόγραμμα ήταν πάνω από το 40%.

Εξίσου υψηλά όμως ήταν και τα νούμερα στο δυναμικό κοινό (18-54) καθώς σε τέταρτο άγγιξε μέχρι και 38,5%.

H τηλεθέαση στην Ελλάδα 

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Zappit.gr, η σειρά σημείωσε μέσο όρο 23,7% στο δυναμικό κοινό, με το υψηλότερο ποσοστό να είναι το 26,1% στο τέταρτο. Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η σειρά είχε μέσο όρο 30,3%, με το 33,2% να είναι η υψηλότερη τιμή του στο ίδιο τέταρτο. 

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της Famagusta στις 28/1;

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που τον βαραίνει και εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έγινε. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του.

Συγχρόνως, η εν διαστάσει σύζυγός του, η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Παράλληλα, ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει μία μαρτυρία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Από την άλλη, ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης, της μικρής κόρης της οικογένειας Σέκερη, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα. Στη συνέχεια, ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και το συνταρακτικό μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα πηγάδι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top