ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

37η Τελετή Αποφοίτησης – The Cyprus Institute of Marketing

37η Τελετή Αποφοίτησης – The Cyprus Institute of Marketing

Το CIM ολοκληρώνοντας ακόμα μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά ανακοινώνει ότι θα διοργανώσει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Η τελετή θα λάβει ιδιαίτερα πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 37 χρόνων από την ίδρυση του CIM. Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν βουλευτές, επιχειρηματίες, απόφοιτοι και μέλη του CIM. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει επίσημη δεξίωση.

Την απονομή των πτυχίων θα οι έντιμοι Υπουργοί Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης.

Το CIM εδώ και 37 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει τους Κύπριους εργαζόμενους προσφέροντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CIM  είναι το μοναδικό ίδρυμα ανά το παγκύπριο που ανέκαθεν η είσοδος στην αποφοίτηση και στην δεξίωση είναι δωρεάν για όλους τους απόφοιτους και προσκεκλημένους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22778475 και [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top