ΔΙΕΘΝΗ

Καθηγήτρια στις ΗΠΑ κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

Καθηγήτρια στις ΗΠΑ κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή επειδή έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

Μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή μπορεί να μείνει μια καθηγήτρια λυκείου από το Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή έκανε σεξ με μαθητή της για 30 φορές.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι η 33χρονη Heather Hare είχε σεξουαλική επαφή με τελειόφοιτο μαθητή του λυκείου Bryant στο Άρκανσο.

Η Hare, η οποία δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο σχολείο, ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον μαθητή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022. Οι εισαγγελείς της πρότειναν να παραδεχτεί τις πράξεις της για να πέσει… στα μαλακά. Η ίδια και ο μαθητής έκαναν σεξ πολλές φορές στο σπίτι της, στο αυτοκίνητό της, στην τάξη της και σε χώρους στάθμευσης του σχολείου.

Η καθηγήτρια συνάντησε τον μαθητή από την πρώτη μέρα του σχολείου και ξεκίνησαν να μιλάνε σε προσωπικό επίπεδο. Αργότερα του έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της και του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει μαζί του σεξ.

Ο διευθυντής του σχολείου κατηγόρησε τη Hare για τις πράξεις της λέγοντας πως εκμεταλλεύτηκε ένα ευάλωτο παιδί: «Αυτή η πρώην καθηγήτρια εκμεταλλεύτηκε τη θέση εμπιστοσύνης της και το πόσο ευάλωτος ήταν ο μαθητής, χρησιμοποιώντας το ρόλο της για να δελεάσει και να παρασύρει το παιδί σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε από την πολιτεία να καταδικάζει όποιον κακοποιεί σεξουαλικά τους μαθητές του».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top