ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κατακτώντας κάθε ρεκόρ για το 2023… H Lexus Cyprus εγκαινιάζει το 2024 με τον πήχη ψηλά!

Κατακτώντας κάθε ρεκόρ για το 2023… H Lexus Cyprus εγκαινιάζει το 2024 με τον πήχη ψηλά!

Το 2023 υπήρξε για τη Lexus Cyprus μια χρονιά-ορόσημο, καθώς σημείωσε μια εξαιρετική αύξηση πωλήσεων της τάξης του 56%, σε σύγκριση με το 2022. Αυτή η ανάπτυξη ξεπέρασε σημαντικά τόσο τη συνολική επέκταση της αγοράς όσο και αυτή του τμήματος αυτοκινήτων πολυτελείας. Ένα γεγονός που αδιαμφισβήτητα εδραιώνει τη σταθερή ηγετική θέση που κατέχει η Lexus στον τομέα της πολυτελούς αυτοκίνησης στην Κύπρο.

Αξίζει να τονιστεί, ότι μια εξαιρετική πτυχή αυτής της επιτυχίας αφορά στο γεγονός πως όλες οι πωλήσεις της Lexus στην Κύπρο αποτελούνταν από ηλεκτροκίνητα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών οχημάτων (HEV), των plug-in υβριδικών οχημάτων (PHEV) και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων (BEV). Το γεγονός αυτό πέρα από το ότι υπογραμμίζει τη σαφή δέσμευση και προσήλωση της Lexus στη βιωσιμότητα, αντανακλά παράλληλα και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη του κόσμου στην ηλεκτροκίνητη υβριδική τεχνολογία της Lexus.

Η Lexus Cyprus καθόλη τη διάρκεια τη χρονιάς εστίασε στην ικανοποίηση των πελατών της, με γνώμονα τη φιλοσοφία που εμπεριέχει η έννοια omotenashi - μια δέσμευση για εξατομικευμένη πολυτέλεια, έμφαση στη λεπτομέρεια και εξαιρετικές εμπειρίες προς τους πελάτες της. Η εταιρεία σημείωσε σταθερά υψηλές βαθμολογίες στις έρευνες ικανοποίησης πελατών, γεγονός που αντικατοπτρίζει τον θετικό αντίκτυπο της πελατοκεντρικής της προσέγγισης.

Η πελατοκεντρική εστίαση omotenashi της Lexus Cyprus υπήρξε στο επίκεντρο και κατά τους εορτασμούς των 20 ετών αυτοκινητικής αριστείας στην Κύπρο με ένα εορταστικό ταξίδι εμπειρίας, αισθήσεων και γεύσεων στο Οινοποιείο Marathasa Wines στον Καλαπαναγιώτη.

Η εκδήλωση σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία ολόκληρης της Κύπρου μέσα από μια σειρά εμπειριών και δράσεων με έμφαση σε κάθε πτυχή και λεπτομέρεια. Η 20ή επέτειος της Lexus Cyprus ήταν σχολαστικά σχεδιασμένη για να προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως μια αξέχαστη εμπειρία omotenashi, καθώς οι εκλεκτοί καλεσμένοι, βίωσαν ένα ταξίδι εκλεπτυσμένων εμπειριών και γεύσεων, που αντανακλά τη δέσμευση της Lexus για αριστεία και υπεροχή, η οποία υπερβαίνει κάθε προσδοκία και προηγούμενο.

Παράλληλα σημειώνεται ότι το 2023 ήταν για τη Lexus Cyprus "Έτος Καινοτομίας", καθώς τα παρουσιάστηκαν δύο πρωτοποριακά μοντέλα, τα ολοκαίνουργια RZ και RX, υπογραμμίζοντας την ισχυρή αφοσίωση της εταιρείας να παραμείνει στην πρώτη

γραμμή της τεχνολογίας και του σχεδιασμού. Η δέσμευση για καινοτομία τονίζεται περαιτέρω με την επερχόμενη κυκλοφορία του μοντέλου LBX, που αναμένεται να κοσμήσει τους κυπριακούς δρόμους στις αρχές της άνοιξης του 2024, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά και μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Lexus Cyprus, σχολιάζοντας την επιτυχία του 2023 και τις προσδοκίες για το 2024: «Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις σκέψεις μας για την αξιοσημείωτη πορεία της Lexus κατά τη διάρκεια του 2023, μια χρονιά που σηματοδότησε την 20ή επέτειό μας.

Στον πυρήνα όλων των ενεργειών μας βρίσκεται η κατευθυντήρια αρχή του omotenashi, που αντικατοπτρίζει την ακλόνητη αφοσίωσή μας στην εξατομίκευση της πολυτέλειας. Αυτή η φιλοσοφία υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από τις συνεχείς προσπάθειές μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών και εκτιμούμε ειλικρινά τα θετικά αποτελέσματα. Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, καθώς και στα αφοσιωμένα μέλη της ομάδας μας. Το πάθος και η σκληρή δουλειά τους ήταν αναπόσπαστο στοιχείο για την επίτευξη αυτού του σημαντικού ορόσημου, οφείλω να υπογραμμίσω ότι η αφοσίωσή τους στην αριστεία είναι το συστατικό της συλλογικής μας επιτυχίας.

Λαμβάνουμε τεράστια χαρά βλέποντας την αυξανόμενη εμπιστοσύνη με την οποία επιβραβεύεται η υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία μας. Το 100% των πωλήσεών μας αποτελείται από ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για βιώσιμη κινητικότητα και τη φιλοδοξία μας να συμβάλλουμε θετικά στο περιβάλλον.

Καθώς εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εκπληκτικές εμπειρίες και πρωτοποριακές λύσεις κινητικότητας. Αναμένουμε με ανυπομονησία να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι και το 2024 με τη συνεχή υποστήριξη της αφοσιωμένης ομάδας μας, των πιστών πελατών μας και της διαρκώς εξελισσόμενης κοινότητας των ενθουσιωδών αυτοκινητιστών. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι η Lexus Cyprus εκφράζει την αμέριστη χαρά και ευγνωμοσύνη της για τη συνεχή υποστήριξη από τους πελάτες μας και την αφοσιωμένη μας ομάδα, προσβλέποντας σε ένα ακόμη έτος ανάπτυξης και επιτυχίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top