ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ: «Το κόμμα δεν είναι της Αννίτας, ούτε του Αναστασιάδη, ούτε του Αβέρωφ»

Έντονη η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ: «Το κόμμα δεν είναι της Αννίτας, ούτε του Αναστασιάδη, ούτε του Αβέρωφ»

Την θέση της για την πολιτική αναταραχή που επικρατεί στον ΔΗΣΥ ανέλυσε σήμερα (31/1) η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή την επιλογή του Κωστάκη Κωσταντίνου ως υποψηφίου για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η κα. Δημητρίου ανέφερε ότι «δεν νομίζω να είναι ο Κώστας που άναψε φωτιές, είναι κάποιοι που προσπαθούν να ανάψουν φωτιές εδώ και καιρό δυστυχώς. Κάποιοι που επιλέγουν αντί να σταθούν δίπλα σε αυτή την νέα προσπάθεια του Κόμματος και της Ηγεσίες, επιλέγουν να στέκουν απέναντι και να δημοσιοποιούν την άποψή τους χωρίς καν να μας την λένε και να την συζητήσουν. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά, το ελάχιστο που μπορώ να πω».

Όπως ανέφερε η κα. Δημητρίου, όλα τα κρίνουν οι πολίτες.

«Ότι και να λέμε οι πολίτες έχουν κρίση και άποψη. Εμείς τουλάχιστον πιστώνουμε στον εαυτό μας ότι κάνουμε ότι μπορούμε. Ο ΔΗΣΥ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολή πολιτική συγκυρία. Γνωρίζουμε τι έχουμε παραλάβει, γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει, παρόλα αυτά η μοναδική οδός είναι να συγκολληθούν τα κομμάτια του κόμματος και να μην μείνουμε σε ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα, σε πάθη και ίντριγκες που ανήκουν στο παρελθόν. Αυτά δεν μας εκπροσωπούν και αυτά πρέπει να σταματήσουν. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι νεότεροι και καταλήγουμε εμείς να συμβουλεύουμε τους μεγαλύτερους να σταματήσουν αυτά που κάνουν», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει την κίνηση Αβέρωφ Νεοφύτου να μην παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο και να στείλει απλά επιστολή , η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε «θεωρώ ότι η κίνηση αυτή δεν βοηθούσε στην προσπάθεια που κάνει ο ΔΗΣΥ και η Ηγεσία. Καταλαβαίνω την συναισθηματική του φόρτιση και είναι φυσιολογικό και ο καθένας μπορεί να πει την άποψή του. Δεν ήταν όμως στο Πολιτικό Γραφείο ο κ. Νεοφύτου και έλειπε στο εξωτερικό και μας έστειλε επιστολή.

«Το κόμμα δεν είναι της Αννίτας, ούτε του Αναστασιάδη, ούτε του Αβέρωφ. Το κόμμα ανήκει στον κόσμο του. Είναι η πρώτη φορά που λειτουργούμε τόσο δημοκρατικά. Τι ποιο δημοκρατικό από το να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία; Δεν επέβαλα την οποιαδήποτε άποψη, σεβάστηκα και τους άκουσα όλους. Έτσι λειτουργεί ο ΔΗΣΥ», επεσήμανε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δείτε όσα ανέφερε στο απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top