Έκλεβε αβέρτα αυτοκίνητα - Παραδέχτηκε τέσσερις κλοπές - Χειροπέδες σε 33χρονο

Έκλεβε αβέρτα αυτοκίνητα - Παραδέχτηκε τέσσερις κλοπές - Χειροπέδες σε 33χρονο

Μέλη του Υποσταθμού Λήδρας συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, άντρα ηλικίας 33 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 33χρονου, εντοπίστηκαν τα κλειδιά τεσσάρων αυτοκινήτων, ενώ στη συνέχεια, αυτός υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε παρακείμενο δρόμο και φέρεται να παραδέχθηκε ότι το είχε κλέψει στις 22/1/2024 από περιοχή της Λευκωσίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα γραφεία του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας όπου φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή άλλων τριών αυτοκινήτων.

Ο 33χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE