ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαλάστρα» στις ρομαντικές αποδράσεις: Μεσοβδόμαδα φέτος του Αγ. Βαλεντίνου – Οι περιοχές προτίμησης και οι φετινές τιμές

«Χαλάστρα» στις ρομαντικές αποδράσεις: Μεσοβδόμαδα φέτος του Αγ. Βαλεντίνου – Οι περιοχές προτίμησης και οι φετινές τιμές

Μπήκαμε στον Φεβρουάριο, τον μήνα των ερωτευμένων και πολλοί είναι αυτοί που θα τιμήσουν την ημέρα με ένα ξεχωριστό τρόπο δείχνοντας στο ταίρι τους την αγάπη τους.

Ένας από τους πιο συνήθεις τρόπους να περάσει ένα ζευγάρι αυτή τη μέρα είναι η διαμονή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της χώρας μας, ξεφεύγοντας λίγο από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα ώστε να απολαύσει στιγμές με τον/την σύντροφό του.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι «δεν ξεκίνησαν ακόμα οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για την ημέρα των ερωτευμένων και ένας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι φέτος η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει στη μέση της εβδομάδας με αποτέλεσμα να μην ενώνεται με Σαββατοκύριακο και έτσι ο κόσμος να μην μπορεί να κλείσει μία διαμονή 1-2 μέρες για να γιορτάσει τη συγκεκριμένη μέρα»

«Ενδεχομένως φέτος οι κρατήσεις να μην είναι στο επίπεδο που ήταν πέρσι», πρόσθεσε.

Περιοχές που προτιμούν οι Κύπριοι

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «αυτοί που θα κλείσουν, με βάση τα δεδομένα και προηγούμενων χρονιών, προτιμούν κυρίως λόγω του καιρού ξενοδοχεία στα ορεινά όμως αρκετοί επιλέγουν και την πολυτέλεια των παραλιακών μονάδων που παραμένουν ανοιχτές κυρίως στην Πάφο και στη Λεμεσό»

Όσο αφορά τις διανυκτερεύσεις για την ημέρα των ερωτευμένων είναι ολιγοήμερες και συνήθως κλείνουν 1 ή 2 βράδια», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κύριος Ρουσουνίδης αναφέρθηκε στις τιμές, επισημαίνοντας ότι «στα ορεινά θέρετρα τα οποία έχουν και την τιμητική τους είναι περίπου οι ίδιες με πέρσι και είναι αρκετά συγκαταβατικές»

«Υπάρχει πλειάδα επιλογών αφού κάποια ξεκινούν από 50 ευρώ το βράδυ περίπου αλλά υπάρχουν και πιο ψηλά. Εξαρτάται από τον τύπο του καταλύματος και από το τι θέλει ο καθένας να περιλαμβάνει το πακέτο. Δεν θεωρώ ότι θα δούμε ιδιαίτερες αυξήσεις στις τιμές των ξενοδοχείων σε σχέση με πέρσι», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top