ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ιδιοκτήτης μπαρ στο Ηράκλειο εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία

Κρήτη: Ιδιοκτήτης μπαρ στο Ηράκλειο εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία

Όχι μόνο μια, αλλά τρεις γυναίκες (δύο αλλοδαπές και μια Ελληνίδα) που εργάζονταν ως σερβιτόρες στο κατάστημά του, εξωθούσε στην πορνεία ο 62χρονος ιδιοκτήτης μπαρ που συνελήφθη την Τρίτη σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, όπου είχε στήσει ολόκληρο σύστημα για να βγάζει παράνομο κέρδος.

Ο επιχειρηματίας- μαστροπός είχε μετατρέψει σε οίκο ανοχής μια γκαρσονιέρα στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το μπαρ και σε αυτήν οδηγούσε τους μυημένους πελάτες του, στους οποίους παρείχαν τις ερωτικές "υπηρεσίες" τους μία Ελληνίδα και δυο γυναίκες από την Ουκρανία και τη Ρωσία. Μάλιστα, αν και οι τρεις γυναίκες που εκδίδονταν παράνομα εμφανίζονταν ως εργαζόμενες στο μπαρ, δεν διέθεταν καν τα απαιτούμενα βιβλιάρια υγείας.

Ο κρυφός οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου, ένας από τους οποίους προσποιήθηκε τον πελάτη, ήρθε σε επαφή με τον 62χρονο διαμεσολαβητή και ζήτησε να συνευρεθεί με την 38χρονη Ουκρανή εργαζόμενη στο μπαρ. Μόλις ο ιδιοκτήτης τον οδήγησε στην γκαρσονιέρα και παρέλαβε τα 60 ευρώ που συμφώνησαν, ο αστυνομικός του πέρασε χειροπέδες και κατέσχεσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ταυτόχρονα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο μπαρ, συνέλαβαν τι δυο αλλοδαπές και κατέσχεσαν 200 ευρώ, έναν φακό που λειτουργούσε και ως συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, άλλο ένα tαser και ένα καταγραφικό συνδεδεμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για μαστροπεία και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον άφησε ελεύθερο, ενώ και οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και των υγειονομικών διατάξεων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top