Λάθος λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε

Λάθος λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε

Ο 91χρονος πρόεδρος της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε διάβασε... λάθος λόγο στην εναρκτήρια συνεδρίαση του κοινοβουλίου της χώρας, την Τρίτη, επαναλαμβάνοντας λόγο τον οποίο είχε εκφωνήσει τον προηγούμενο μήνα.

Ο βετεράνος ηγέτης συνέχισε ακάθεκτος για 25 λεπτά, μην έχοντας καταλάβει το λάθος.

«Έγινε μπέρδεμα των δύο λόγων», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Προεδρίας, Τζορτζ Τσαραμπά.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν εξάλλου ότι δέχθηκαν ανώνυμες απειλές για τη ζωή τους προκειμένου να μην γιουχάρουν την ομιλία του κ. Μουγκάμπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE