ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καύσιμα: Μετά τις αυξήσεις, αναμένονται μειώσεις στις τιμές - Πόσο θα «πέσουν» - Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια

Καύσιμα: Μετά τις αυξήσεις, αναμένονται μειώσεις στις τιμές - Πόσο θα «πέσουν» - Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια

Πτωτική πορεία στις τιμές των καυσίμων φαίνεται να καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, αν και δεν είχαμε αποφύγει μικρές αυξήσεις στην Κύπρο.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου ανέφερε ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κύπρο ανέβηκαν κατά 2-3 σεντ ωστόσο θα παρουσιάσουν μείωση στο προσεχώς διάστημα.

«Αναμένουμε να ξαναπέσουν οι τιμές. Συγκεκριμένα όταν έρθουν τα επόμενα φορτία θα πέσουν λίγο», σημείωσε, τονίζοντας ότι η πτώση στις τιμές των καυσίμων δεν είναι γνωστό πότε πότε θα καταγραφούν, αφού εξαρτάται από τα επόμενα φορτία τα μπορεί να έρθουν και μετά από κάποιες βδομάδες.

Ερωτηθείς πόσο αναμένεται να πέσουν οι τιμές των καυσίμων, όταν έρθουν τα νέα φορτία, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι θα φθάσουν τις τιμές πριν επιβληθούν οι νέες αυξήσεις των 2-3 σεντ.

«Οι τιμές ανέβηκαν περίπου 3 σεντ το λίτρο άρα αναμένουμε να πέσουν εκεί που ήταν πριν την αύξηση, οπότε θα δούμε μείωση των 2-3 σεντ, αφού κάποιες εταιρείες έκαναν αύξηση 2 σεντ και κάποιες 3 σεντ», εξήγησε.

Που κυμαίνονται οι τιμές

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, μέχρι την Τετάρτη (7/2), η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια ήταν €1,355, με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,295 και την ακριβότερη €1,419.

Τα φθηνότερα πρατήρια:

 

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν €1,421, με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,378 και την ακριβότερη €1,595.

Τα φθηνότερα πρατήρια:

 

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,468, με την φθηνότερη να είναι €1,383 και την ακριβότερη €1,529.

Τα φθηνότερα πρατήρια:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top