ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Προκρίνει Γιώργο Νικολέττο για την δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας

ΔΗΣΥ: Προκρίνει Γιώργο Νικολέττο για την δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τη σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, στην οποία αξιολογήθηκε η πορεία του κόμματος προς τις επερχόμενες Τοπικές Εκλογές. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας, θα προταθεί ο Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σε σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου συνεχίστηκε η αξιολόγηση της πορείας της Παράταξης προς τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας αποφασίστηκε όπως προταθεί ο κ. Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Για την εν λόγω εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου λήφθηκαν υπόψη:

1. Τα αποτελέσματα τριών αξιόπιστων ερευνών στις οποίες καταδεικνύεται πως ο κ. Νικολέττος κερδίζει σε όλα τα πιθανά σενάρια,

2. Την πρόθεση άλλων πολιτικών δυνάμεων για υποστήριξη της ίδιας υποψηφιότητας, και

3. Την καταστατική πρόνοια που εφαρμόστηκε για ολόκληρη την Κύπρο, η οποία επισημαίνει πως σε περίπτωση συνεργασίας κομμάτων αποφασίζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος και δεν διενεργούνται ενδοκομματικές εκλογές.

Ο κ. Γιώργος Νικολέττος αποδέχθηκε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για να διεκδικήσει τη Δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα αναλύσει ενδελεχώς την εισήγησή του στο Πολιτικό Γραφείο και κυρίως θα επεξηγήσει γιατί η εν λόγω υποψηφιότητα έχει μεγάλες προοπτικές επιτυχίας και μπορεί να αποβεί επωφελής για τους δημότες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top