ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Προκρίνει Γιώργο Νικολέττο για την δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας

ΔΗΣΥ: Προκρίνει Γιώργο Νικολέττο για την δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τη σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, στην οποία αξιολογήθηκε η πορεία του κόμματος προς τις επερχόμενες Τοπικές Εκλογές. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας, θα προταθεί ο Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σε σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου συνεχίστηκε η αξιολόγηση της πορείας της Παράταξης προς τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας αποφασίστηκε όπως προταθεί ο κ. Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Για την εν λόγω εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου λήφθηκαν υπόψη:

1. Τα αποτελέσματα τριών αξιόπιστων ερευνών στις οποίες καταδεικνύεται πως ο κ. Νικολέττος κερδίζει σε όλα τα πιθανά σενάρια,

2. Την πρόθεση άλλων πολιτικών δυνάμεων για υποστήριξη της ίδιας υποψηφιότητας, και

3. Την καταστατική πρόνοια που εφαρμόστηκε για ολόκληρη την Κύπρο, η οποία επισημαίνει πως σε περίπτωση συνεργασίας κομμάτων αποφασίζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος και δεν διενεργούνται ενδοκομματικές εκλογές.

Ο κ. Γιώργος Νικολέττος αποδέχθηκε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για να διεκδικήσει τη Δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα αναλύσει ενδελεχώς την εισήγησή του στο Πολιτικό Γραφείο και κυρίως θα επεξηγήσει γιατί η εν λόγω υποψηφιότητα έχει μεγάλες προοπτικές επιτυχίας και μπορεί να αποβεί επωφελής για τους δημότες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top