ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνει comeback η σκόνη: Τι θερμοκρασία θα μας κάνει το Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Κάνει comeback η σκόνη: Τι θερμοκρασία θα μας κάνει το Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Κυριακή και μετά, στην ατμόσφαιρα, ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top