ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί η Αννίτα Δημητρίου για την μικρή Ολυμπία: «Είναι η φωνή όλων των παιδιών μας που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους»

Συγκινεί η Αννίτα Δημητρίου για την μικρή Ολυμπία: «Είναι η φωνή όλων των παιδιών μας που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους»

Δήλωση Προέδρου Βουλής των Αντιπροσώπων και Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου σε σχέση με τα αιτήματα των παιδιών της Παιδογκολογικού Τμήματος του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η αγαπημένη μας Ολυμπία, που ακούσαμε με συγκλονισμό και τόση προσοχή χθες, στην εκδήλωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, είναι η φωνή όλων των παιδιών μας που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους.

Κάθε λέξη από όσα ζήτησε είναι ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο ολόκληρης της κοινωνίας και της πολιτείας. Στεκόμαστε με τα παιδιά μας και τους δικούς τους. Να μην νιώθουν ποτέ μόνοι σ' αυτή τη μεγάλη μάχη, για τη ζωή.

Πιανόμαστε χέρι - χέρι, πέρα από κομματικές αποχρώσεις σε αυτό τον αγώνα, για να δημιουργήσουμε αλυσίδα ζωής. Για να υλοποιήσουμε απ' το πρώτο λεπτό, όσα ζήτησαν τα παιδιά. Και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

  • Αποκλειστική δασκάλα για την εκπαίδευσή τους.
  • Ψυχολόγο για στήριξη στον αγώνα τους.
  • Επισκέψεις και επαφή με την πολιτεία, σε τακτική βάση, για να ακούμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.
  • Βάσεις για ένα σύγχρονο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία που είχα με την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου με διαβεβαίωσε ότι διευθετήθηκε ο διορισμός για εκπαιδευτικό πλήρους απασχόλησης στο Παιδογκολογικό και γίνονται προσπάθειες για να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση, πριν απ' τον Σεπτέμβρη. Καλούμε την ίδια στιγμή και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Δαμιανού να προχωρήσει άμεσα σε διευθέτηση του αιτήματος των παιδιών για ψυχολόγο.

Επιπρόσθετα μαζί με όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής θα εγγράψουμε σχετικό θέμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Μας αφορά όλους και όλες, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια.

Την 1η του Μάρτη, Ολυμπία, θα είμαστε εκεί, στο Μακάριο Νοσοκομείο, με όλα τα παιδιά και τις οικογένειές σας. Για ν’ ακούσουμε και να στηρίξουμε. Δεν παλεύετε μόνοι!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top