ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων σε πολυτελή βίλα στην Κρήτη - Βρίσκονταν υπό επιτήρηση από κρατικές υπηρεσίες

Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων σε πολυτελή βίλα στην Κρήτη - Βρίσκονταν υπό επιτήρηση από κρατικές υπηρεσίες

Στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας έχει μπει τα τελευταία 24ωρα μία μυστηριώδης υπόθεση στην Κρήτη που αφορά στη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών από την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δύο συλληφθέντες, 22 και 27 ετών, ήρθαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στη χώρα μας και, από την πρώτη στιγμή, η άφιξη τους προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών με αποτέλεσμα να τεθούν υπό επιτήρηση από κρατικές υπηρεσίες που θέλησαν να εξακριβώσουν τον ακριβή λόγο που επέλεξαν να έρθουν στη χώρα μας.

Μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων έκαναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας έφοδο σε βίλα που είχαν μισθώσει οι δύο άνδρες στον Τερσανά και τους πέρασαν χειροπέδες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για τη δράση τους.

Εντός της πολυτελούς βίλας, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, καθώς και 15 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος, ενώ κατασχέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (εξαϋδροκανναβινόλη).

Εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και άλλα αντικείμενα – πειστήρια από το σπίτι, τα οποία ερευνώνται.

Επιπλέον ακινητοποιήθηκε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες του οποίου η νομιμότητα κατοχής και η γνησιότητα των στοιχείων κυκλοφορίας ερευνάται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top