ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και... καναλάρχης ο Σωκράτης Χάσικος – «Κατεβάζει» στην Κύπρο τον Alpha Ελλάδος

Και... καναλάρχης ο Σωκράτης Χάσικος – «Κατεβάζει» στην Κύπρο τον Alpha Ελλάδος

Πληθαίνουν και… επιμένουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Alpha Ελλάδος να κατεβαίνει στην Κύπρο μέσω του Alfa Media, συμφερόντων του Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου.

Η εφημερίδα «24» στην έκδοση του περασμένου Σαββάτου (15/07) έκανε αναφορά σε συμφωνία του Σωκράτη Χάσικου μ τον Alpha Ελλάδας.

Το δημοσίευμα που έφερε την υπογραφή του Φίλιππου Σιακαβάρα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «24», ο Σωκράτης Χάσικος, υπουργός Εσωτερικών, έκλεισε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha από την Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει νέο τηλεοπτικό κανάλι στην Κύπρο. Ο Σωκράτης Χάσικος έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη προϊόν στον δημοσιογραφικό του όμιλο, που αριθμεί την καθημερινή εφημερίδα Αλήθεια, τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 100.5, το μοναδικό αθλητικό ραδιοσταθμό SuperΣΠΟΡ FM και την ενημερωτική ιστοσελίδα alfanews.com.cy».

Την Πέμπτη (17/09) το InBusiness επανήλθε στο θέμα δημοσιεύοντας σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως τη συμφωνία. 
 

Ο συνάδελφος Ανδρέας Κωστουρής, σημειώνει σχετικά: «Πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν ότι ο Alpha Ελλάδος προχωρεί σε συμφωνία με τον όμιλο Alfa Media, ιδιοκτήτη της εφημερίδας Αλήθεια, του Super Sport FM και Δρόμος FM Κύπρου, για αξιοποίηση εγκαταστάσεων που το συγκρότημα διατηρεί στα Λατσιά. Σε επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή του ομίλου Alfa Media, Γιώργο Τσαλακό, τονίστηκε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Παρόλα αυτά, τόσο η ενημέρωση του InBusinessNews όσο και πληροφορίες που ήδη κυκλοφορούν στον χώρο των κυπριακών ΜΜΕ αναφέρονται στην κάθοδο του Alpha Ελλάδος στην Κύπρο, μέσω συνεργασίας με τον Alfa Media Group. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση ο Alpha θα δημιουργήσει δελτία ειδήσεων που θα συνοδεύσουν το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο παράγεται στην Ελλάδα».

Απ΄ όλη αυτή την ιστορία, εφόσον βέβαια επαληθευτούν οι πληροφορίες, βγαινει χαμένο το Sigma. Κι αυτό γιατί, όπως σημειώνει ο συνάδελφος, το κανάλι του Παρισσινού θα απολέσει το τηλεοπτικό προϊόν που εξασφάλιζε μέχρι σήμερα από τον Ελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό. Μέχρι στιγμής μάλιστα δεν έχει υπογραφεί συμφωνία μεταξύ Alpha Ελλάδος και Sigma.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top