ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Greek 9th Cyprus-Russia Gala

Greek  9th Cyprus-Russia Gala

Το Cyprus-Russia Gala, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 9η συνεχόμενη χρονιά, στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη.

Τη γιορτή φιλίας, εμπιστοσύνης και υποστήριξης, μεταξύ των δύο κρατών, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Καδής, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ και λοιποί κρατικοί αξιωματούχοι.

Το 9ο Cyprus-Russia Gala, δικαίως χαρακτηρίστηκε μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της χρονιάς αφού συγκέντρωσε 600 περίπου θεατές. Παράλληλα, η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην άρτια διοργάνωση της Ensemble Productions αλλά και στον Όμιλο εταιρειών Interros Group, με ποικίλη πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Καταξιωμένοι Κύπριοι και Ρώσοι καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, ένωσαν τις φωνές και το ταλέντο τους, χαρίζοντας μια ξεχωριστή βραδιά στους παρευρισκομένους, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, την εκδήλωση μάγεψε με την ερμηνεία της η πρίμα μπαλαρίνα του Bolshoi Theatre, Svetlana Zakharova.         

Το Cyprus-Russia Gala πέραν της διπλωματικής και πολιτιστικής του σημασίας, αποτελεί έναν σταθερό σύμμαχο του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος αφού φέτος όπως και κάθε χρόνο, τα έσοδα της μεγάλου αυτού πολιτιστικού γεγονότος θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top