Προληπτική ανάκληση μεμονωμένης ποσότητας προϊόντος Oreo Lacta - Τι αναφέρει η εταιρεία

Προληπτική ανάκληση μεμονωμένης ποσότητας προϊόντος Oreo Lacta - Τι αναφέρει η εταιρεία

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με ανακοίνωση της, την οποία κοινοποιεί η CTC ARGOSY αναφέρει πως με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά  μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμ., λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού).

Τονίζεται ότι η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και την προστασία των καταναλωτών. 

Για την ανάκληση ενημερώθηκε η Υγειονομική Υπηρεσία Κύπρου.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 8009-7391 (χωρίς χρέωση).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE