ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Διέταξαν έγκλημα μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές - Κατάδικος έδωσε εντολή για δολοφονία ατόμου

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Διέταξαν έγκλημα μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές - Κατάδικος έδωσε εντολή για δολοφονία ατόμου

Νέες αποκαλύψεις είδαν σήμερα (23/2) το φως της δημοσιότητας για τα όσα επικρατούν στις Κεντρικές Φυλακές αναφορικά με την χρήση κινητών τηλεφώνων αλλά και την κατ' ισχυρισμόν οργάνωση εγκλημάτων, τα οποία διατάσσονται μάλιστα μέσα από τα κελιά.

Οι αποκαλύψεις, που έγιναν στα πλαίσια δικαστικής απόφασης, αναφέρουν ότι σε απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου που εκδόθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, η Αστυνομία ζήτησε και εξασφάλισε ένταλμα έρευνας στην οικία, στα υποστατικά και στο όχημα ενός προσώπου, προς αναζήτηση έξυπνων συσκευών τηλεφώνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος είναι επειδή στις 31/01/2024 λήφθηκε πληροφορία υψηλής αξιοπιστίας, στην οποία αναφέρεται ότι την ίδια μέρα (31/01/2024) μεταξύ των ωρών 02:00–02:30, κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών ενώ βρίσκονταν στο κελί του συνομιλούσε στα ελληνικά με βιντεοκλήση από κινητό τηλέφωνο με άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την πληροφορία, ο πρώτος ύποπτος συνομιλούσε με βιντεοκλήση με τον δεύτερο ύποπτο, ο οποίος διαμένει στην Επαρχία Λάρνακας, ζητώντας του να διαπράξει εγκληματική ενέργεια εναντίον αγνώστου προσώπου.

Συγκεκριμένα ο πρώτος ύποπτος παρακινούσε τον δεύτερο ύποπτο να πυροβολήσει ένα άγνωστο πρόσωπο, την ώρα που αυτό βρισκόταν στο σπίτι του ενώ, όπως αναφέρεται, υπήρχαν και σχετικά βίντεο/φωτογραφίες για το που να πάει ώστε να εκτελέσει αυτή την διαταγή.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση αυτή η Αστυνομία διερευνά αδικήματα τα οποία αφορούν σε συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, απειλή βιαιοπραγίας, απειλή, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης εγκλημάτων.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top