ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοβουλία ΔΗΚΟ για ενίσχυση συνεργασίας εν μέσω νέας προσπάθειας ΗΕ για Κυπριακό

Πρωτοβουλία ΔΗΚΟ για ενίσχυση συνεργασίας εν μέσω νέας προσπάθειας ΗΕ για Κυπριακό

Πρωτοβουλία ενόψει της νέας προσπάθειας των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, αναλαμβάνει το ΔΗΚΟ με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και ενότητας μεταξύ όμορων πολιτικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ενόψει της νέα προσπάθειας των Ηνωμένων Εθνών στο Κυπριακό, «είναι κρίσιμο η πλευρά μας να προσέλθει με αποφασιστικότητα, συλλογικότητα και εποικοδομητική διάθεση ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η επανέναρξη των συνομιλιών το συντομότερο δυνατό».

«Στο πλαίσιο αυτό έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία Συνεργασίας για Σταθερότητα, με τους συνεργαζόμενους πολιτικούς χώρους και αλλά και προσωπικότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, «στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι να διασφαλίσουμε και να ενισχύσουμε το πνεύμα συνεργασίας και ετοιμότητας μεταξύ όμορων πολιτικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων, με τέτοιο τρόπο που να θωρακίσει την προσπάθεια του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και θα συμβάλει στην ομαλότητα και σταθερότητα που απαιτεί αυτή η κρίσιμη περίοδος».

«Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προγραμματίζουμε συναντήσεις με ηγέτες και εκπροσώπους κομμάτων της συμπολίτευσης, σχημάτων και προσωπικοτήτων της κοινωνίας και της πολιτικής στην Κύπρο, την Ελλάδα, τις Βρυξέλλες αλλά και στην ομογένεια», είπε και κατέληξε λέγοντας ότι «νικητής της πρωτοβουλίας πρέπει να είναι η συνεργασία και η ενότητα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top