Ιρλανδία: Παρίστανε την τραυματία για να πάρει αποζημίωση, αλλά την έκαψε η… ρίψη δέντρου

Ιρλανδία: Παρίστανε την τραυματία για να πάρει αποζημίωση, αλλά την έκαψε η… ρίψη δέντρου

Δικαστήριο στην Ιρλανδία απέρριψε την αγωγή 36χρονης γυναίκας, που ζητούσε 760.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη κατά τη διάρκεια αυτοκινητιστικού ατυχήματος, γιατί εμφανίστηκε να πετά ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε διαγωνισμό.

Η Kamila Grabska είχε καταθέσει μήνυση στην ασφαλιστική εταιρεία της αναφέροντας πως υπέστη τραυματισμούς στην πλάτη που δεν της επιτρέπουν να εργαστεί πέντε χρόνια. Μάλιστα μετά το τροχαίο είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της και έπαιρνε επιδόματα.

Και ενώ η υπόθεσή της ήταν στο στάδιο αξιολόγησης, δεν προχώρησε τελικά καθώς στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μία φωτογραφία της να πετάει ένα μεγάλο έλατο κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το κακό για την 36χρονη ήταν πως η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα. Έτσι η γυναίκα, παρά τις προσπάθειές της να πείσει ότι υποφέρει από πόνους, δεν κατάφερε μα ρίξει στάχτη στα μάτια των δικαστών.

«Πετάει ένα μεγάλο δένδρο με ευκινησία»

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πετάει η ίδια με πολύ ευκίνητα» είπε η δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Independent. Συμπλήρωσε, δε, πως είναι υποχρεωμένη να απορρίψει τους ισχυρισμούς της ως υπερβολικούς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα βίντεό της σε πάρκο, να εκπαιδεύει τον σκύλο της για περισσότερη από μία ώρα. Την ώρα που ισχυριζόταν ότι σηκώνεται μετά βίας από το κρεβάτι!

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE