LIKE ONLINE

Τρεις νέες σειρές με πρωταγωνίστριες δυναμικές γυναίκες έρχονται στις οθόνες μας τον Μάρτιο

Τρεις νέες σειρές με πρωταγωνίστριες δυναμικές γυναίκες έρχονται στις οθόνες μας τον Μάρτιο

Η άνοιξη πλησιάζει σιγά σιγά κι έτσι αναζητούμε νέες, πιο ανάλαφρες τηλεοπτικές σειρές για να μας κάνουν παρέα τα χαλαρά βράδια που περνάμε στο σπίτι μας.

Ακολουθούν τρεις προτάσεις στις οποίες αξίζει να δώσετε ξεχωριστή σημασία, τόσο χάρη στην υπόθεση κάθε παραγωγής, όσο και χάρη στις δυναμικές πρωταγωνίστριες και τους πολύ ενδιαφέροντες ρόλους τους.

The Regime

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Max (@streamonmax)

Γι’ αυτή την παραγωγή του max – πρώην ΗΒΟ – έχουμε ακούσει πάρα πολλά και περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερα. Η σειρά των έξι επεισοδίων παρουσιάζει τη ζωή της Καγκελαρίου Elena Vernham, η οποία είναι επικεφαλής μίας Ευρωπαϊκής χώρας που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά φαίνεται πως συνδυάζει στοιχεία από διαφόρων ειδών απολυταρχικά καθεστώτα. Φυσικά ο λαός υποφέρει από τον τρόπο διακυβέρνησης της Καγκελαρίου και των υπουργών της, ενώ τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα όταν μπει στη ζωή της Καγκελαρίου ένας εξόχως βίαιος στρατιώτης. H Kate Winslet έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και από το trailer φαίνεται πως είναι φτιαγμένη για να παίζει σε πολιτικές σάτιρες, παρότι μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έρχεται στις 3 Μαρτίου.

The Girls on the Bus

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Max (@streamonmax)

Τέσσερις δημοσιογράφοι καλύπτουν μία προεδρική καμπάνια: Κάθε μία έχει διαφορετικό τρόπο ζωής, επιθυμίες και στόχους, όμως έχουν γίνει μία παρέα χάρη στις κοινές εμπειρίες και τις καταστάσεις που ζουνκαθημερινά στο πλαίσιο της καμπάνιας. Η σειρά όπου πρωταγωνιστούν οι Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam και Christina Elmore βασίζεται στο βιβλίο Chasing Hilary που εκδόθηκε το 2018. Φαίνεται πως διαθέτει αρκετό χιούμορ, ανθρώπινες στιγμές με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε και, βέβαια, ενδιαφέροντες χαρακτήρες. H σειρά των 10 επεισοδίων, που είναι και επίκαιρη ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου.

Palm Royale

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Apple TV (@appletv)

H Kristen Wiig πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Apple TV, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου και από ό,τι φαίνεται, θα είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε μία όμορφη τηλεοπτική άνοιξη. Η Μaxine είναι μία δυναμική γυναίκα που δεν θέλει να ζει άλλο στη φτώχεια και την αφάνεια. Έτσι, καταφέρνει και τρυπώνει σε μία παρέα πλουσίων κυριών που κάνουν διακοπές στο κλαμπ Palm Royal στο τέλος της δεκαετίας του 1960. Σύντομα η Maxine θα καταλάβει ότι πίσω από τον πλούτο, τα πανέμορφα ρούχα και τα πάρτι βρίσκεται μία ομάδα από γυναίκες που είναι αποφασισμένες να της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Θα τα καταφέρουν, άραγε; Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Laura Dern, Allison Janney, Ricky Martin και Carol Burnet.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top