ΚΥΠΡΟΣ

Energame: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε νέα ώθηση στη βιομηχανία του iGaming»

Energame: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε νέα ώθηση στη βιομηχανία του iGaming»

H Energame μετέτρεψε 30 χρόνια εμπειρίας, δικτύωσης και νοοτροπίας επιτυχίας στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την online βιομηχανία ψυχαγωγίας. Η παρουσία της στην Κύπρο είναι καταλυτική και λειτουργεί προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων του κλάδου αλλά και του οικοσυστήματος τεχνολογίας που αναπτύσσεται ταχύτατα.

Το iGaming των προκλήσεων χρειάζεται την Energame

Οι προκλήσεις αναδύονται από κάθε γωνιά μέσα σε αυτή την απέραντη έκταση της βιομηχανίας του iGaming. Είτε σχετίζεται με τον δυνητικό ανταγωνισμό, ή για την είσοδο σε νέες αγορές, τις αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο, την επικέντρωση της ευθύνης για υπεύθυνο τζόγο, τις απροσδόκητες διαταραχές από απειλές στον κυβερνοχώρο ή έλλειψη έμπειρων υπαλλήλων – οι μεγάλοι παίκτες της βιομηχανίας πολλές φορές βρίσκονται πελαγωμένοι μέσα στις προκλήσεις.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι management συχνά χρειάζονται βοήθεια για να συμβαδίσουν με τη δυναμική φύση της βιομηχανίας, οι οποίες εκθέτουν επιχειρήσεις σε πιθανές διαταραχές και έλλειψη προόδου. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ηγέτες που είναι σε θέση να δουν τη μεγάλη εικόνα και θα προχωρήσουν σε σωστές αποφάσεις.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό γεμάτο αβεβαιότητα, η Energame λειτούργησε το 2023 και εγκατέστησε τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο. Το νησί αναδεικνύεται σε ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για εταιρείες τεχνολογίας. Το επενδυτικό κλίμα είναι καλό, η γεωγραφική θέση εξαιρετική, παρέχεται υποστήριξη μέσω κυβερνητικών κινήτρων, κορυφαίας κατηγορίας κατοικίες στην Κύπρο – Όλα αυτά την έχουν καταστήσει το ιδανικό σκηνικό για την εδραίωση της τεχνογνωσίας μας, των εργαζομένων μας και τη σχέση μας με τους πελάτες μας κάτω από μια στέγη. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ενθαρρύνει τους βασικούς της πελάτες να εγκαθιδρύσουν παρουσία στην Κύπρο, περαιτέρω εξορθολογισμό των προσπαθειών συνεργασίας και διασφάλιση ταχείας προόδου σε αμοιβαία έργα.

Κατά τη διάρκεια της αναπτυξιακής φάσης, η Energame καθιερώθηκε σαν κορυφαία διαχειρίστρια παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσφέροντας revenue-driving και customer-facing δραστηριότητες και διαδικασίες πλήρους υποστήριξης για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι συνεργάτες της Energame αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το επιχειρηματικό μοντέλο, δίνοντας στην εταιρεία μια μοναδική εικόνα για τον κλάδο και την ικανότητα να παρέχει αξία.

Πώς μπορούν οι εταιρείες iGaming να κινούνται συνεχώς σε πορεία ανάπτυξης;

Η βιομηχανία του iGaming είναι διαρκώς εξελισσόμενη και το 2024 οι ειδικοί της Energame αναμένουν να δουν πολλές συναρπαστικές τάσεις να αναδύονται στη βιομηχανία του διαδικτυακού αθλητισμού και στην αγορά αθλητικής τεχνολογίας, περιλαμβανομένων των Web3, NFTs και της τεχνολογίας Blockchain, καθώς και την άνοδο αθλητικών εμπειριών μικτής, εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας και περαιτέρω βήματα στις εξερευνήσεις του Metaverse.

Κατά τη δραστηριοποίηση στο σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό τοπίο, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη διάφορες στρατηγικές για την επιτυχία:

Επεκτείνοντας τους ορίζοντες: Η παγκόσμια αγορά του iGaming βιώνει σημαντική ανάπτυξη και υπόσχεται ευκαιρίες παγκόσμια. Οι αγορές της Αφρικής και της LATAM, ειδικότερα, βρίσκονται σε άνοδο, με μοναδικά πλεονεκτήματα και με σχέδια για ψηφιοποίηση. Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμη και σε περιοχές που αντιμετωπίζουν πληθωριστικές προκλήσεις, οι άνθρωποι στρέφονται στην ψυχαγωγία για άνεση και απόλαυση.

Αγκαλιάζοντας την καινοτομία: Η βιομηχανία του iGaming αναπτύσσεται ραγδαία καθοδηγούμενη από την καινοτομία. Οι ινφλουένσερς και οι opinion leaders αναδιαμορφώνουν στρατηγικές μάρκετινγκ και η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα για πρωτοποριακές εξελίξεις. Το βλέμμα και οι μεγάλες προκλήσεις εστιάζουν σε γρήγορες, φιλικές προς το χρήστη τεχνικές λύσεις που παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού, ενώ δίνουν έμφαση στις υπεύθυνες πρακτικές τζόγου. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία blockchain ενισχύει την ασφάλεια καταγράφοντας με διαφάνεια τις συναλλαγές.

Πελατοκεντρική προσέγγιση: Η ιεράρχηση μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης είναι ζωτικής σημασίας. Είναι ουσιώδες να παρέχεις στους χρήστες ένα ομαλό ταξίδι ψυχαγωγίας, ειδικά σε περιοχές με οικονομικούς περιορισμούς. Η προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες τάσεις των πελατών και η διαφοροποίηση προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σε αυτόν τον δυναμικό κλάδο.

Συνδυάζοντας αυτές τις στρατηγικές με τη σωστή τεχνογνωσία και προνοητική νοοτροπία, οι επιχειρήσεις μπορούν να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα του τοπίου του iGaming και να ξεκλειδώσουν νέους δρόμους για ευημερία.

Η Energame είναι εδώ για να ενδυναμώσει τις επιχειρήσεις στην Κύπρο και παγκοσμίως, προωθώντας την καινοτομία και παρέχοντας αριστεία στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

Πηγή: economytoday.sigmalive.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφοςLIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top