ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλεκτάνη για “κλοπή οχήματος” στην Πάφο - Διήμερη κράτηση στην 47χρονη ιδιοκτήτρια

Πλεκτάνη για “κλοπή οχήματος” στην Πάφο - Διήμερη κράτηση στην 47χρονη ιδιοκτήτρια

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων με σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, κλεπταποδοχής, απόκτησης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δημόσια βλάβη ενώ για την υπόθεση τελούν ήδη υπό τριήμερη κράτηση από χθες άλλα δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 47χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου φέρεται να έδωσε, ψευδής πληροφορία για την κλοπή του οχήματος της στην Αστυνομία .

Χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 39χρονο και 49χρονο, οι οποίοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Αρχικά η σύλληψη του 39χρονου έγινε την Πέμπτη στην Πάφο μετά την καταγγελία της 47χρονης ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του οχήματος ότι το αυτοκίνητό της, τύπου Mercedes, αξίας 6.000 ευρώ, κλάπηκε στην Πάφο.

To Tμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από την πρώτη στιγμή διεξήγαγε έρευνες και κατόπιν αυτών εντόπισε το όχημα στην κατοχή του 39χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε.

Ανακρινόμενος ο 39χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως αγόρασε το όχημα από άλλο πρόσωπο σε χαμηλότερη τιμή της αξίας του.

Η Αστυνομία διεξήγαγε  έρευνες για τη σύλληψη του προσώπου που προχώρησε στην πώληση του οχήματος στον 39χρονο και κατόπιν αυτού προχώρησε στην σύλληψη του 49χρονου.

Ο 49χρονος ωστόσο στην συνέχεια ανέφερε στην Αστυνομία πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος του το είχε δώσει η ίδια για το πωλήσει και πως δεν επρόκειτο για κλοπή.

Η Αστυνομία σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμά πως η πλεκτάνη για την “ κλοπή του οχήματος” πρέπει να έχει  γίνει τουλάχιστον μεταξύ των δύο προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ωστόσο αυτό θα διαφανεί με τις περαιτέρω εξετάσεις που διενεργεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top