Λεμεσός: Ο Σωτήρης Κατράνης νεκρός σε νέο θανατηφόρο! Ακαριαίος ο θάνατος του αλλά άγνωστη ακόμα η αιτία

Λεμεσός: Ο Σωτήρης Κατράνης νεκρός σε νέο θανατηφόρο! Ακαριαίος ο θάνατος του αλλά άγνωστη ακόμα η αιτία

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σε ιδιωτικό δρόμο στο χωριό Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα με σχετικό άρθρο.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων Αιμίλιο Καφά το δυστύχημα συνέβη γύρω στο μεσημέρι όταν ο 69χρονος Σωτήρης Κατράνης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
 
«Συγκεκριμένα το θύμα οδηγούσε και βρισκόταν σε κατάβαση σε ιδιωτικό δρόμο ο οποίος είχε μεγάλη κατηφορική κλήση και σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί» όπως ανέφερε ο κ. Καφάς.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος» είπε.
 
«Παράλληλα διερευνάται να προήλθε και από ιατρικό πρόβλημα και όχι από το ατύχημα γεγονός από το όποιο θα διαφανεί από την νεκροτομή” όπως σημείωσε ο κ. Καφάς.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις της τροχαίας ο 69χρονος φέρεται να κατέβαινε με μικρή ταχύτητα και γι΄αυτό θα διερευνηθεί αν πρόκειται για παθολογικά αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.
 
Ο Κατράνης μεταφέρθηκε στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE