ΠτΔ: «Θα υπάρξει και νέα συνάντηση» με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: «Θα υπάρξει και νέα συνάντηση» με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό

Θα υπάρξει και άλλη συνάντηση εντός των ημερών με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά τη συνάντηση του με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ και ερωτηθείς αν έχουν συζητηθεί κάποιες ιδέες σε αυτή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «ενημερωθήκαμε για τις επαφές της και θα υπάρξει και νέα συνάντηση».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE