ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Live η διαδικτυακή Πλατφόρμα «Φωνή του Πολίτη» - Ψηφοφορίες πολιτών για νομοσχέδια και πολιτικές της Κυβέρνησης

Live η διαδικτυακή Πλατφόρμα «Φωνή του Πολίτη» - Ψηφοφορίες πολιτών για νομοσχέδια και πολιτικές της Κυβέρνησης

Η διαδικτυακή Πλατφόρμα «Φωνή του Πολίτη» αποτελεί βασικό εργαλείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, που παρέχει στον Κύπριο Πολίτη τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με την εκτελεστική εξουσία.

Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αποτελεί θεσμική μεταρρύθμιση και ένα καινοτόμο εργαλείο που ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχικής Δημοκρατίας, η Κυπριακή Κυβέρνηση, μέσω της διαδικτυακής πύλης «Φωνή του Πολίτη» θα διενεργεί Συμβουλευτικές Ψηφοφορίες πολιτών για επίκαιρα και μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν νομοσχέδια και πολιτικές πράξεις που προτίθεται να εφαρμόσει, έτσι ώστε να καταγράφεται και να λαμβάνεται υπόψη η γενική κοινωνική αντίληψη επί των εν λόγω θεμάτων.

Η Πλατφόρμα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Γραφείου του Επιτρόπου του Πολίτη και αποτελεί ακόμη μία πρακτική εφαρμογή εκδημοκρατισμού του πολιτικού μας συστήματος καθώς και της ίδιας της κοινωνίας μας.

Δείτε την πλατφόρμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top