ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος εβδομάδας η αναχώρηση δεύτερου πλοίου για τη Γάζα

Τέλος εβδομάδας η αναχώρηση δεύτερου πλοίου για τη Γάζα

Παραμένει ο προγραμματισμός για αναχώρηση για τη Γάζα, για το τέλος της εβδομάδας του δεύτερου πλοίου, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι Λάρνακας, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το πλοίο Jennifer, το οποίο θα είναι το δεύτερο πλοίο που θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, στο πλαίσιο του Σχεδίου Αμάλθεια, αναμένεται να αναχωρήσει για τον προορισμό του προς το τέλος της εβδομάδας, και, κατά πάσα πιθανότητα, το Σάββατο.

Το ταξίδι του Jennifer θα διαρκέσει περίπου τρεις ημέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, καθώς θα μεταφέρει και την πλατφόρμα την οποία είχε μεταφέρει και το πλοίο Open Arms μαζί του στη Γάζα. Επίσης, αναμένεται ότι το πλοίο Open Arms αλλά και ένα βοηθητικό σκάφος θα συνοδεύσουν το Jennifer, για τη μεταφορά εξοπλισμού.

Σκοπός είναι να μείνει στη Γάζα η πλατφόρμα, την οποία έφερε πίσω στη Λάρνακα το Open Arms για κάποιες επισκευές, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι, έτσι, τα επόμενα ταξίδια πλοίων στη Γάζα θα διαρκούν λιγότερο.

Και τα δύο πλοία, το Open Arms, το οποίο πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα μέσω του λιμανιού Λάρνακας πριν περίπου δύο εβδοάδες, και το Jennifer, είναι μέρος των αποστολών που διοργανώνει η μη-κυβερνητική οργάνωση, World Central Kitchen.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top