LIKE ONLINE

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024 συμβαίνει τον Απρίλιο

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024 συμβαίνει τον Απρίλιο

Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου της ζωής σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δίας σχηματίζει φέτος σύνοδο με τον Ουρανό για πρώτη φορά από το 2011.

Ως ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα του 2024, αυτή η ουράνια συνάντηση περιλαμβάνει τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης και τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής, ηλεκτρισμένης αλλαγής, της εξέγερσης και της επανάστασης.

Μία σύνοδος περιλαμβάνει δύο πλανήτες που συναντιούνται όχι μόνο στο ίδιο ζώδιο αλλά και σε μια ακριβή μοίρα του ζωδίου αυτού. Στις 20 Απριλίου, ο Δίας θα συγκλίνει με τον Ουρανό στην 21η μοίρα του σταθερού γήινου ζωδίου του Ταύρου, εμπνέοντας έναν εντελώς νέο κύκλο πνευματικών ανακαλύψεων και καινοτομιών, καθώς και εκπληκτικών οικονομικών κερδών και αλλαγών στις σχέσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του ρομαντισμού και του χρήματος.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού του 2024 δίνει επίσης τον τόνο για τα επόμενα 14 χρόνια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και να γιορτάσετε αυτό που σας κάνει μοναδικούς.

Όπως και κάθε σημαντικό αστρολογικό γεγονός, αυτή η πλανητική σύζευξη δεν θα επηρεάσει μόνο την κοινωνία στο σύνολό της, αλλά θα χτυπήσει ένα συγκεκριμένο σημείο στον δικό σας αστρολογικό γενέθλιο χάρτη, φέρνοντας αλλαγές που ανοίγουν τα μάτια.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Στην αστρολογία, ο Δίας θεωρείται μεγάλος ευεργέτης – ή αλλιώς ο πιο τυχερός, ευεργετικός και αναπτυξιακός πλανήτης. Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, ωθεί σε ξαφνικές ανατροπές των γεγονότων και δημιουργική και επιστημονική ιδιοφυΐα. Όταν οι δυο τους συναντηθούν – περίπου κάθε 14 χρόνια – το σκηνικό είναι έτοιμο για μεγάλο ενθουσιασμό και αλλαγές, ιδανικά συνδεδεμένες με την αφθονία.

Επειδή ο Δίας και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε σύνοδο στο σταθερό γήινο ζώδιο του Ταύρου, η πλανητική σύζευξη θα μπορούσε να ενισχύσει τομείς της ζωής που σχετίζονται με το ζώδιο του Ταύρου και τον κυβερνήτη του, την Αφροδίτη, η οποία επιβλέπει την τέχνη, την ομορφιά, τις αξίες, το κέρδος και τις σχέσεις.

Με άλλα λόγια, ανάλογα με τον οίκο της αστρολογίας στον οποίο πέφτει η σύνοδος στον γενέθλιο χάρτη σας, μπορεί να πάρετε μια ξαφνική προαγωγή, να κάνετε μια νέα γνωριμία, να νιώσετε ότι ξεκινάτε μια νέα εποχή με ένα σημαντικό πρόσωπο ή να ξεκινήσετε μια νέα καλλιτεχνική προσπάθεια.

Το κοινό αυτών των πλανητών είναι ότι δεν γνωρίζουν όρια, αναζητούν διαρκώς το καινούριο και δεν περιορίζονται. Οπότε αυτή θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τολμήσετε όσα για πολύ καιρό αφήνατε πίσω. Την ίδια στιγμή, θα συνειδητοποιήσετε πολλά και θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Οι ευέλικτες κινήσεις και η ικανότητα προσαρμογής στις αλλαγές είναι όσα χρειάζονται για να πετύχετε την επανάστασή σας και να κινηθείτε μπροστά, χωρίς να προκληθούν μεγάλες εντάσεις.

Αυτή η όψη θα είναι ενεργή ολόκληρο τον Απρίλιο και τον Μάιο και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις ζωές μας. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλει απειλές για την ζωή του ο Βέργας: «Υποψιάζομαι ποιος βρίσκεται πίσω» - Όσα αναφέρει στο «Τ»

«Κέντρο» πορνογραφικού υλικού η Κύπρος - Στο «μικροσκόπιο» οι έδρες πέντε εταιρειών

Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει η οικογένεια της 8χρονης Καισσαριανής - Άφησε την τελευταία της πνοή στο Μακάρειο

Έρχονται αλλαγές με το πράσινο βέλος για στροφή δεξιά - Θα τοποθετηθούν τελικά χρονόμετρα;

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο της Λάρνακας - Έλαβαν τηλεφώνημα για βόμβα

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγόςΕξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο ΠτΔ: «Εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε»

Εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την κόντρα Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο ΠτΔ: «Εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε»

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τα όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι οι θεσμοί οφείλουν να λειτουργούν στη βάση του Συντάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top