Οκτώ μέρες στο κελί οι τρεις συλληφθέντες για την άφιξη μεταναστών

Οκτώ μέρες στο κελί οι τρεις συλληφθέντες για την άφιξη μεταναστών

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλιμνι εναντίον των 3 Σύριων και των 2 Λιβανέζων για τις αφίξεις των 3 βαρκών την Δευτέρα 1η Απριλίου και των 2 βαρκών τις πρωινές ώρες σήμερα 2/4/24.

Υπενθυμίζεται ότι σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την νέα άφιξη 136 συνολικά μεταναστών που έφθασαν, το απόγευμα της Δευτέρας στο Κάβο Γκρέκο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 22 και 36 ετών από τον Λίβανο και ένας 17χρονος από Συρια.

Στη πρώτη βάρκα επέβαιναν 18 άτομα, στη δεύτερη 21 και στην τρίτη 97 πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE