Πρεσβεία της Παλαιστίνης: Χτύπημα Ισραήλ κατά της Δύσης το πλήγμα κατά WCK

Πρεσβεία της Παλαιστίνης: Χτύπημα Ισραήλ κατά της Δύσης το πλήγμα κατά WCK

Η διεθνής κοινότητα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αμερική και η Κύπρος, οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα την σφαγή των αμάχων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι το χτύπημα του Ισραήλ κατά αμάχων της ανθρωπιστικής οργάνωσης WCK στρέφεται κατά της Δύσης.

Αναφέροντας ότι τα θύματα προέρχονταν από Αυστραλία, Πολωνία, Μ. Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ και Παλαιστίνη, σημειώνει ότι το Ισραήλ "σφαγιάζει αμάχους εθελοντές επισιτιστικής ομάδας που είχε μεταφέρει πάνω απο 100 τόνους τροφίμων".

Η πρεσβεία της Παλαιστίνης ζητά να σταματήσει επιτέλους η αδράνεια, βάζοντας ένα τέλος "στη γενοκτονία που διαπράττει το κατοχικό κράτος του Ισραήλ".

"Τα θύματα της πρόσφατης επίθεσης των κατοχικών ισραηλινών δυνάμεων, είχαν αποπλεύσει με ελπίδα και ανθρωπιστικό όραμα από το νησί της Κύπρου, ώστε να αντιμετωπίσουν τον λιμό των Παλαιστινίων", σημειώνει η πρεσβεία, αναφέροντας ότι ο θάνατός τους σφραγίζει την "παγκόσμια απειλή" από το Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE