Κεραυνός: Προανήγγειλε γρήγορα βήματα στο θέμα πολλαπλών συντάξεων

Κεραυνός: Προανήγγειλε γρήγορα βήματα στο θέμα πολλαπλών συντάξεων

Θα προχωρήσουμε με επιμονή και γρήγορα βήματα στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων, δήλωσε το Σάββατο ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, προσερχόμενος στο συνέδριο με θέμα «Το μέλλον του επιχειρείν και η προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο τοπίο, το οποίο διεξάγεται στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου σε ό,τι αφορά το θέμα των πολλαπλών συντάξεων, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη με αρχηγούς ή εκπροσώπους κομμάτων, ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι «θα προχωρήσουμε όπως ακριβώς αρχίσαμε, με επιμονή και με γρήγορα βήματα», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι «θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση από όλους, διότι αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει μια για πάντα».

Την Παρασκευή ο κ. Κεραυνός είχε ενημερωτική συνάντηση με τους αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να συνεχίσει την προσπάθεια για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων μέσω μιας πρότασης που να είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Σημείωσε ακόμη ότι υπήρξε «ένας πυκνός διάλογος, έγινε πάρα πολλή συζήτηση και έχουν ακουστεί απόψεις». Πρόσθεσε ότι υπήρξαν και συγκλίσεις, υπήρξαν και διαφορετικές απόψεις, ενώ θα ακολουθήσει κι άλλος διάλογος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE