ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υφ. Τουρισμού: Προκήρυξη του Σχεδίου Επιχορήγησης Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2024-2025

 Υφ. Τουρισμού: Προκήρυξη του Σχεδίου Επιχορήγησης Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2024-2025

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού αναφορικά με την προκήρυξη του Σχεδίου Επιχορήγησης Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2024-2025.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Χωριών τα τρία τελευταία χρόνια και τη θετική δυναμική του Σχεδίου που έχει δημιουργηθεί, το Υφυπουργείο Τουρισμού προκηρύσσει το Σχέδιο Επιχορήγησης Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2024-2025. 

Μέσω του Σχεδίου αυτού, το Υφυπουργείο στοχεύει όπως ο θεσμός των Χριστουγεννιάτικων Χωριών εμπλουτίζεται κάθε χρόνο, ώστε να ενισχυθεί η ταυτότητά του, να συνδεθεί ακόμη περισσότερο με τις ορεινές, τις ακριτικές και τις απομακρυσμένες μας περιοχές, καθώς και τις περιοχές της υπαίθρου γενικότερα, και να καταστεί έτσι ως ένα διακριτό τουριστικό προϊόν της Κύπρου για τους χειμερινούς μήνες. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες τοπικές αρχές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top