Λεμεσός: Έτσι συνέλαβαν τον Κωστέκογλου: Διέμενε σε ξενοδοχείο είχε ξυρίσει το κεφάλι και άφησε γένια!

Λεμεσός: Έτσι συνέλαβαν τον Κωστέκογλου: Διέμενε σε ξενοδοχείο είχε ξυρίσει το κεφάλι και άφησε γένια!

Καρπούς απέδωσαν οι πληροφορίες της Αστυνομίας ότι ο 42χρονος Ιορδάνης (Ντένης) Κωστέκογλου που καταζητείτο σε σχέση με τις ατασθαλίες στην εξασφάλιση δανείων από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, διέμενε σε συγκεκριμένο παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Μετά από παρακολούθηση τριών ημερών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το απόγευμα τον 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος είχε δώσει ψεύτικο όνομα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ είχε ξυρίσει το κεφάλι του και άφησε γενειάδα, σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί, αφού τα στοιχεία του και η φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Ο 42χρονος καταζητείτο από τις 10 Σεπτεμβρίου σε σχέση με το σκάνδαλο  με τα δάνεια της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, αφού ήταν διευθυντής στην εταιρεία ανάπτυξης γης του 54χρονου επιχειρηματία που τελεί υπό κράτηση μαζί με 3 πρώην μέλη της ΣΠΕ.

Οι πέντε φέρεται να εμπλέκονται σε 22 περιπτώσεις δανείων 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, που παραχώρησε η ΣΠΕ χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις την περίοδο 2006-2009.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται μια 49χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE