LIFESTYLE

Άκυρο το «Τhe Voice 3»; Βάζει μπουρλότο ο Α. Ρέμος με τις νέες του δηλώσεις – Διαβάστε τι είπε

Άκυρο το «Τhe Voice 3»; Βάζει μπουρλότο ο Α. Ρέμος με τις νέες του δηλώσεις – Διαβάστε τι είπε

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο τρίτος κύκλος του The Voice θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο όπως όλα τα δείχνουν τα πράγματα έχουν «παγώσει».

Ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές βρίσκονται σε αναμονή και ότι ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για το τι τελικά θα γίνει.

«Είμαστε ακόμη σε αναμονή. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη κουβέντα, κάποια προσέγγιση. Όπως σε όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, έτσι και στον ΑΝΤ1 και στο The Voice, τα πράγματα είναι ρευστά, όπως συμβαίνει σχεδόν παντού. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει, πότε θα γίνει, με ποιους συντελεστές, δεν μας έχει ενημερώσει κανένας. Όταν μας ενημερώσουν θα το δούμε, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Για όλα τα πράγματα, άλλωστε, ανοίγουν κύκλοι, κλείνουν κύκλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι εμπειρία αποκόμισε από το show φωνής, εξομολογήθηκε: «Το καλό ήταν ότι αυτά τα παιδιά, μέσα από το The Voice, τα παρουσιάσαμε στο ευρύ κοινό. Από εκεί και πέρα, το αν κάνουν ή αν θα κάνουν πράγματα είναι και δικές τους επιλογές και αποφάσεις. Εμείς δεν είμαστε «μάγοι», εμείς απλά παρουσιάσαμε στο ευρύ κοινό, σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά και σε χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν στις συναυλίες μας, αυτά τα παιδιά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top