Ο «Σιούμι» πάει να «σβήσει»

Ο «Σιούμι» πάει να «σβήσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες της “The Daily Express”, ο Μίκαελ Σουμάχερ ζυγίζει- 22 μήνες μετά το ατύχημά του- μόλις 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται «οδυνηρά αργή».

Τον θυμόμαστε λαμπερό, χαμογελαστό, λουσμένο με σαμπάνια, να κάνει κατάληψη στο πρώτο σκαλί του βάθρου 91 φορές στην καριέρα του. Ή νευριασμένο (όπως στο βροχερό Σπα το 1998) να προσπαθεί ν' αποδείξει εμπράκτως πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι ικανοί να διαπράξουν φόνο εντός των πάντοκ, θυμωμένο με το χρόνο του σε κάποιες κατατακτήριες δοκιμές, να παλεύει να πετάξει εκτός πίστας αντικανονικά τον Βιλνέβ στη Χερέθ το 1997. Τον θυμόμαστε, δηλαδή, σαν τον Μίκαελ με όλα του τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όμως, απ' ό,τι φαίνεται αυτή η εικόνα του Σουμάχερ δεν υπάρχει πια: ο Γερμανός πρώην πιλότος μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι, δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του.

Όπως αναφέρει η “The Daily Express”- που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια- ο Σούμι ζυγίζει, πλέον, 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται ως «οδυνηρά αργή». Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, δεν μπορεί, φυσικά, να περπατήσει, ενώ έχει μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.

Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση- αν υπάρξει ποτέ, δηλαδή

ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ THEMASPORTS.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.