ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Σιούμι» πάει να «σβήσει»

Ο «Σιούμι» πάει να «σβήσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες της “The Daily Express”, ο Μίκαελ Σουμάχερ ζυγίζει- 22 μήνες μετά το ατύχημά του- μόλις 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται «οδυνηρά αργή».

Τον θυμόμαστε λαμπερό, χαμογελαστό, λουσμένο με σαμπάνια, να κάνει κατάληψη στο πρώτο σκαλί του βάθρου 91 φορές στην καριέρα του. Ή νευριασμένο (όπως στο βροχερό Σπα το 1998) να προσπαθεί ν' αποδείξει εμπράκτως πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι ικανοί να διαπράξουν φόνο εντός των πάντοκ, θυμωμένο με το χρόνο του σε κάποιες κατατακτήριες δοκιμές, να παλεύει να πετάξει εκτός πίστας αντικανονικά τον Βιλνέβ στη Χερέθ το 1997. Τον θυμόμαστε, δηλαδή, σαν τον Μίκαελ με όλα του τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όμως, απ' ό,τι φαίνεται αυτή η εικόνα του Σουμάχερ δεν υπάρχει πια: ο Γερμανός πρώην πιλότος μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι, δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του.

Όπως αναφέρει η “The Daily Express”- που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια- ο Σούμι ζυγίζει, πλέον, 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται ως «οδυνηρά αργή». Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, δεν μπορεί, φυσικά, να περπατήσει, ενώ έχει μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.

Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση- αν υπάρξει ποτέ, δηλαδή

ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ THEMASPORTS.COM

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top