LIFESTYLE

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Έσωσε από παρολίγον θάνατο γνωστή Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγό

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Έσωσε από παρολίγον θάνατο γνωστή Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγό

Της έσωσε πραγματικά την ζωή, ο Κύπριος ηθοποιός.

Η Χριστιάνα Πέρδικου, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, βρισκόταν στην Λήδρας με φίλους για φαγητό. Όταν αποφάσισαν να φύγουν, η Χριστιάνα καθώς σηκώθηκε για να διασχίσει την Λήδρας , ένιωσε έντονη αδιαθεσία και είπε στους συνοδούς της «Παιδιά ζαλίζομαι». Ξαφνικά τα πάντα μαύρισαν και η ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε στο έδαφος αναίσθητη. 

Της Έλενας Τσιακούπη


Στο ίδιο μέρος βρισκόταν ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, όπου όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό, έτρεξε και έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Όταν την επανέφεραν από την λιπόθυμη κατάσταση, ο νεαρός ηθοποιός της έφερε λεμονάδα, της έκανε μασάζ στο κεφάλι και την έβαλε να καθίσει κάπου ήρεμα.


Η Χριστιάνα Πέρδικου, συγκινήθηκε τόσο πολύ από την κίνηση του ηθοποιού, που τον ευχαρίστησε δημόσια για την άμεση ανταπόκριση του. Που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, χάριν σε αυτόν αποφευχθήκαν τα χειρότερα, αφού όσοι γνωρίζουν την Χριστιάνα, γνωρίζουν και το ιστορικό της υγείας της! 


Αυτό είναι το μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top