ΔΙΕΘΝΗ

Τελ Αβίβ: Πληροφορίες για επιβολή κυρώσεων σε στρατιωτική μονάδα του Ισραήλ

Τελ Αβίβ: Πληροφορίες για επιβολή κυρώσεων σε στρατιωτική μονάδα του Ισραήλ

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία ένταση η οποία είναι μόνιμη το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα σημειώνεται μια αντιπαράθεση της κυβέρνησης Νετανιάχου με το Λευκό Οίκο.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χθες το βράδυ έκανε μια δήλωση και αμέσως μετά ενώ είχε μιλήσει με τα καλύτερα και τα πιο θερμά λόγια για τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών βγήκε και επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή την πρόθεση από πλευράς της Ουάσινγκτον να κινηθεί με κυρώσεις εναντίον της συγκεκριμένης μονάδας του ADF, η οποία κατηγορείται ότι έχει διαπράξει δεν θα έλεγε κανείς εγκλήματα πολέμου, αλλά κατηγορείται για διάφορες μη συμβατές με τον ρόλο της και το διεθνές δίκαιο.

Ωστόσο, σήμερα υπήρξε μια νέα εξέλιξη σε αυτό το θέμα ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ό,τι κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη συγκεκριμένη μονάδα και ο λόγος είναι απλός ό,τι ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ούτε διεθνώς δεν μπορεί να σταθεί το γεγονός ό,τι στοχοποιείται μια συγκεκριμένη μονάδα του στρατού, με αφορμή κυρίως διότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει, ότι αυτοί οι στρατιώτες είναι υπερ – ορθόδοξοι ή είναι θρησκευόμενοι.

Αυτό που έγινε από πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ό,τι περίπου ταυτίστηκαν οι ακραίοι με τους θρησκευόμενους, κάτι που όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι λανθασμένο και ταυτίστηκαν ακόμη χειρότερα οι θρησκευόμενοι με τους εποίκους. Το τάγμα αυτό δεν έχει σχέση κατ΄ανάγκην με τους εποίκους. Ακολούθως οι Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα έχουν δώσει ένα σχόλιο στη δημοσιότητα μέσω ενός εκπροσώπου τους, χωρίς μέχρι στιγμής να το πάρουν πίσω ενώ θα διεξαχθεί και έρευνα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top