Βρετανική κυβέρνηση: Ζητά ελέγχους σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες

Βρετανική κυβέρνηση: Ζητά ελέγχους σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να προχωρήσουν σε ελέγχους, μετά την αποκάλυψη ότι η γερμανική εταιρεία Volkswagen χρησιμοποιούσε παράνομο λογισμικό για να παραποιεί τις μετρήσεις των εκπομπών ρύπων.

"Η κυβέρνηση λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τις απαράδεκτες ενέργειες της Volkswagen" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Yπουργός Μεταφορών Πάτρικ Μακλάφλιν. "Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του κοινού", πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE