LIFESTYLE

Επιτέλους! To νέο HOT ζευγαράκι της Ελληνικής Showbiz παραδέχτηκε τη σχέση του

Επιτέλους! To νέο HOT ζευγαράκι της Ελληνικής Showbiz παραδέχτηκε τη σχέση του

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό ΟΚ! μαζί με την συμπαρουσιάστριά του Μαίρη Συνατσάκη.Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για την σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία για την ώρα αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Στα τέλη του Αυγούστου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία τους από τις διακοπές τους στη Σύρο.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα κρυφτώ, ούτε θα πω ψέματα ότι δεν είμαστε μαζί. Φυσικά και είμαστε μαζί και είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ πολύ για την αγωγή της, τον τρόπο που φέρεται και αντιμετωπίζει τα πράγματα, την καλλιέργεια και τη μόρφωση της.

Όμως δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, ακριβώς γιατί θέλω να διαφυλάξω αυτή τη σχέση» εξήγησε στο Οκ και συνέχισε: «Πάντα, όταν είσαι σε μία σχέση, θέλεις κάθε μέρα που περνάει να είναι και καλύτερη, να αγαπάς όλο και περισσότερο, ώστε αυτό να καταλήξει κάποια στιγμή στο απόλυτο, που είναι η δημιουργία οικογένειας.

Υπό αυτή την έννοια και αφού είμαι σε μία σχέση και περνάω καλά, εύχομαι το καλύτερο»


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top