LIKE ONLINE

Το Airbnb έφτιαξε το σπίτι από το «Up» της Pixar: Αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος - Δείτε βίντεο

Το Airbnb έφτιαξε το σπίτι από το «Up» της Pixar: Αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος - Δείτε βίντεο

Το Airbnb ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «Icons», δημιουργώντας στην πραγματική ζωή πασίγνωστα σπίτια από την ποπ κουλτούρα.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το απόλυτο ταξίδι νοσταλγίας, καθώς η πραγματική εκδοχή του εμβληματικού σπιτιού του Carl Fredricksen από την αγαπημένη ταινία της Disney Pixar «Up» είναι τώρα διαθέσιμη προς ενοικίαση στο Airbnb.

Η ταινία «Up» συγκίνησε τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία του Carl Fredricksenγια να εκπληρώσει τα όνειρα της εκλιπούσας συζύγου του στάθηκε η αφορμή να χυθούν αρκετά δάκρυα από μικρούς και μεγάλους. Τώρα, για τον εορτασμό της 15ης επετείου της ταινίας, το Airbnb έφερε το σπίτι των ονείρων του Carl Fredricksen και της συζυγού στη ζωή, προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια στην πραγματική ζωή.

Αυτό το αξιοσημείωτο αντίγραφο του σπιτιού βρίσκεται στο Abiquiu του Νέου Μεξικού και διαθέτει ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό: είναι στολισμένο με 8.000 πολύχρωμα μπαλόνια και αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τόσο για τους θαυμαστές του «Up» όσο και για όσους αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες, αυτό το σπίτι προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μπείτε στον μαγικό κόσμο της Pixar.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top