Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ

Σοκ στο ποδόσφαιρο της Μαλαισίας, καθώς διεθνής ποδοσφαιριστής Φαϊζάλ Χαλίμ νοσηλεύεται στην εντατική έχοντας εγκαύματα τετάρτου βαθμού μετά από επίθεση που δέχτηκε με καυστικό οξύ, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος ή τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο Χαλίμ δεν έχει την αίσθηση της αφής στο αριστερό του χέρι, ενώ έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη.

«Είναι αρκετά άσχημα. Δεν έχει την αίσθηση της αφής στο αριστερό του χέρι. Έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη, ίσως και περισσότερες. Θα μείνει στην εντατική για περίπου δέκα μέρες και μετά για περίπου άλλες τέσσερις εβδομάδες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της Μαλαισίας.

Συνελήφθη ένας άνδρας

Ο 26χρονος, δέχτηκε την επίθεση εχθές ενώ έκανε καρτ σε ένα εμπορικό κέντρο. Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που είναι ύποπτος για το συμβάν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, μετά και τη σχετική έρευνα που θα κάνουν οι Αρχές της Μαλαισίας.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.